Nisem izbirčna kako in kje praznjem rojstne dneve, lahko pa rečem, da je bil letos moj dan prav edinstven. Dan sem začela z vikendjaško delavnico za igralce in voditelje, kjer izboljšujemo naše spretnosti pred kamero predvsem se osredotočamo na naš glas. Kar pomeni veliko sproščanja naših čustvenih ‘vozlov’ in popolno odpravljanje vseh nepotrebnih predsodkov, ki se naberejo skozi leta. Skozi dan smo peli, ustvarjali čudne zvoke, migali, pleasali, meditirali in se vkrcali na vlak emocij, ki so priplavale na plano, od jeze, žalosti pa do absolutnega veselja in popolne hvaležnosti.

Dan sem zaključila v krogu prijateljev v eni izmed boljših aucklandskih restavracij, kjer smo okušali, vriskali od veselja in skoraj na koncu dokončali 10 različnih jedi. Z roko polno balonov in napokanim trebuhom smo se odpravili domov in začeli z rojstnodnevnimi pijačami, vendar to ni bil še konec!

bdaycake-0739

Mamica me je presenetila z navihanim videom s posnetki, ko sem bila še mini blondie, ki je najraje kar preplesala svoje dni! Nato pa še eno presenečenje… moj dragi Žiga mi je čisto sam pripravil najbolj slastno zdravo Nutellino torto. Vzelo mu je kar nekaj živcev in ur, a to je bilo absolutno najlepše darilo, ker se je tako potrudil in naredil korak v moj svet, ki je zanj popolna uganka. Odločil se je, da bo za moj dan pasala zdrava Nutellina torta z jagodami, na vrhu pa rožičev medvedek, ki ga vsake toliko dobim namesto rož. Torta je bila naravnost odlična, kremasta, hrustljava in ravno prav sladka!

Noč se je končala z veliko plesa, poznim prihodom domov in seveda ponovno sladkanje z ostanki najboljše rojstnodnevne torte! Hvala hvala hvala!

Recept Zdrava Nutellina Torta

birthday-cake-0734