Za dobro počutje ni vse v zdravi prehrani, aktivnem življenju in meditaciji… Tudi sijoča in zdrava koža je ključnega pomena. Pogosto dobim vprašanje kako izgleda moja dnevna nega kože in katero kozmetiko najraje uporabljam. Priznam, prihajam v ta leta, kjer že začenjam s paničnim raziskovanjem najboljše kozmetike, ki bo ohranila to lepo elastičnost kože vesele dvajsetletnice! Ponosno in z veseljem vam povem, da zdaj že nekaj časa uporabljam znamko Herbfarmacy Organic Skin Care s katero sem več kot zadovoljna! Kozmetika je popolnoma naravna in nežna, ki mojo kožo pridno ščiti in neguje.

Herbfarmacy-6875

Znamka Herbfarmacy je resnično svet zase, ki je poln pozitivne energije! Herbfarmacy je namreč britanska znamka, ki se zavzema za ustvarjanje sveže, certificirano ekološke in okolju prijazne kozmetike. Skriti so v lepem podeželju, kjer najdete edinstveno ekološko zeliščno kmetijo, v kateri ustvarjajo celotno kolekcijo Herbfarmacy. Ponosni so, da so njihova zelišča skrbno gojena in jih tudi celo ročno obirajo, saj tako zagotovijo najbolj kvaliteten izdelek. Z več kot 30 let delovnih izkušenj, ni težko razumeti zakaj je Herbfarmacy že večkrat nagrajeno za svoje dosežke v svetu eko kozmetike.

Za 10% popust uporabite kodo: tereza 

Veljavno do 28.2.2016

Herbfarmacy-6879

Moja dnevna rutina za čiščenje in nego obraza izgleda nekako takole:

  1. Wash off čistilna pena za obraz

Super za začetek in za odstranjevanje ličil. Za globinsko čiščenje, z nežno peno, ki vsebuje naravna zelišča in olja, ki pomirijo in očistijo obraz. Ker imam mastno kožo sem bila sprva skeptična kako bo moja koža reagirala na ta izdelek, vendar se odlično obnese, saj kožo popolnoma očisti in jo ne oteži, s tem da odstrani tudi najbolj “trdovratno” maskaro.

2. Tonik za obraz z vrtnico

Nato sledi tonik. Kožo navlaži, osveži, oži pore ter pripravi kožo za nadaljnjo nego.

3. Krema za oči

Kasneje si nanesem kremo za oči. Za vse nas, ki smo v sredini dvajsetih in se na smrt bojimo prvih znakov gubic! Krema je obogatena z zelišči in olji, kožo hidrira, ščiti in neguje, tako nudi izvrstno podporo za preprečevanje znakov staranja. Pomaga zgladiti gubice in kljubuje podočnjakom.

4. Lahka krema za obraz

Najraje sem za svoj obraz uporabljala kar kokosovo olje, vendar se je koža skozi dan precej namastila, zato sem poiskala alternativo. Potrebovala sem lahko kremo, kot je ta, ki kožo vlaži, pomirja, mehča in zaščiti z lastnostmi naravnih sestavin. Primerno za mastno ali mlado kožo, tudi za akne, v poletnem času pa jo uporabljam kot rahlo vlažilno kremo za vse vrste kože.

5. Piling za obraz (občasna uporaba)

Čudovit in nežen ekološki piling, vlaži kožo, hkrati pa ji daje bogato mehkobo in svilnat občutek. Včasih ga uporabim kar kot masko, pustim na obrazu 15 minut in nato sperem z mlačo vodo.

Poleg vseh naštetih je še mnogo naravnih izdelkov za vsak tip kože na strani Via Naturalis, kjer vam ponujajo 10% popust s kodo: tereza ! Za svojo kožo, telo in nenazadnje tudi počutje vedno izberite naravno 😉

Za 10% popust uporabite kodo: tereza