Screen Shot 2018 05 02 at 18.25.16

Kaj vam razkrijem prej? Slabo ali dobro novico? No, se moram kar takoj popraviti, obe sta vznemirljivi novički, čeprav sem s spremembo malo nervozna, je pač prišel ta čas!

Pa dajmo, »slaba« novica je, da se zelo počasi poslavljamo od imena in znamke Teresamisu, AMPAK to me vodi direktno v našo zelo dobro novico.

Teresamisu se spreminja v Tereza’s Choice.

Končno vam lahko razkrijem sodelovanje, ki se je kuhalo že skoraj eno leto. S slovenskim podjetjem Organa smo pripravili popolnoma vegansko linijo izdelkov Tereza’s Choice, ki bodo za vas na voljo na policah zelo kmalu! Mojih receptov tako ne boste le gledali na televiziji, zdaj jih boste lahko tudi preizkusili!

Naš »soft« opening začnemo že na Vegafestu, 5.5. Pogačerjev trg v Ljubljani tam me najdete na stojnici, kjer bomo degustirali naše prve tri izdelke, kateri so, pa si pridite ogledati! Sprehodite se mimo, preizkusite in delite z mano vaše mnenje.

S tem pa sem tudi razkrila, da jutri v Kiwi deželi stopim na emiratsko letalo in priletim v Slovenijo. Jet leg bo hud, a z vašo pomočjo bom premagala prve vznemirljive dni v Sloveniji! Se vidimo?

Tereza’s Choice – Enostavno, iz narave!

Življenje je polno izbir.

Vsak dan izbiramo trenutke, poti in doživetja, ki nas gradijo, usmerjajo in definirajo.

Želim si, da bi izbirali zdravo.

Ker verjamem, da zdrava prehrana ni stvar peščice izbranih ampak VSEH, ki želijo pisati svojo zdravo kulinarično zgodbo. Brez pomislekov in dietnih etiket.

Z ekološkimi, svežimi in lokalnimi sestavinami, ki si jih lahko privošči čisto vsak.

Z recepti in triki, ki dokazujejo, da priprava zdrave prehrane ne rabi biti zapletena, naporna in stresna, temveč je lahko enostavna in zabavna. Iz moje kuhinje na tvoj krožnik.

In to ni hec!

Čisto vsak izdelek, ki ga najdeš na policah, najdeš tudi v moji špajzi. Ker prisegam na priročnost, kakovost in enostavnost.

Vabim te, da vstopiš v čudežno deželo – začetno točko, ki te bo napolnila s samozavestjo in navdihom za utiranje zdrave poti po tvojih (in samo tvojih) merilih. V svet, kjer zdrava prehrana ni več izbira ampak neusahljiv vir zadovoljstva in veselja.

Tereza’s Choice izdelki:

Humusi

Eko sveži humusi, ki vsebujejo le najboljše!

Vegi namazi

Zdravi namazi za vsako priložnost.

Vegi burgerji

Sočni, slastni in veganski, pravi za žar.

Veganska majoneza

Ekološka majoneza z edinstveno recepturo.

Tofu

Vsestranski ekološki tofuji za vse okuse.

Masla

Arašidova, mandljeva in lešnikova masla s kakovostnimi sestavinami.

“Z linijo Tereza’s Choice želim ljudem pokazati, da priprava zdrave prehrane ni nobena znanost. Če se je lotiš na pravi način, je enostavna in v njej lahko uživa čisto vsak. Tereza’s Choice predstavlja začetno točko, s katero si kdorkoli lahko ustvari zdravo kulinarično zgodbo po svojem okusu.”

Design HercogMartini