Zdravo, Tereza! prva sezona

25.90 

Polnovredna prehrana, ki nahrani dušo in telo.

V svoji prvi kuharski knjigi Zdravo, Tereza! vas vabim na potovanje čez Novo Zelandijo ter z vami delim okusne, hranilne in polnovredne recepte, ki sem jih pripravljala vsako nedeljo na POP TV v kuharski oddaji z enakim naslovom.

Veselo in glasno priznam, da sem popolnoma zatreskana v zdravo hrano v vseh pogledih: od njenega izvora in tega, kako je bila gojena, do njenih koristi za zdravje ter kombinacij okusov, arom in tekstur. Medtem ko jém zajtrk, že sanjarim o kosilu, ko pripravljam večerjo, pa hkrati razmišljam, katero brezgrešno sladico bom ustvarila pozneje.

Kot ljubiteljica zdravega življenja pri prehranjevanju ne štejem kalorij, temveč jedi merim drugače; svoje telo negujem s sestavinami, ki so doživele prst in sonce ter zrasle brez pomoči kemije. Tako v telo vnesem poln okus, kar me navda z energijo in dobrim počutjem.

V knjigi boste našli recepte vseh mojih najbolj priljubljenih jedi, od sladkih do slanih, ki zajemajo bistvo moje preproste filozofije; adijo, beli sladkor, bela moka, neželeni dodatki, konservansi in sestavine, ki jih ne moremo izgovoriti. Predstavljam svoj način, ta pa je lahko izhodiščna točka za vsakega, ki želi poiskati svojo zdravo kulinarično identiteto.

Ustvarite moje pregrešne vegi burgerčke s hrustljavim zdravim krompirčkom ali pa za prijatelje pripravite barvito pico brez moke in ledeni chia čaj ali pa dragega presenetite z bogato vegansko čokoladno torto. Vsi recepti so zdravi, polnovredni, inovativni in vedno zabavni!

Knjigo lahko najdete tudi v

Knjigarna Felix

Knjigarna Mladinska knjiga

Petrol

Interšpar

Nama

www.super-hrana.si

www.malinca.si

VitaCare

Atelje Dobrovoljc 

Pentlja Concept Store

Norma

Zadruga Dobrina

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za naročila nad 30€
Do brezplačne poštnine ti manjka še 30€

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za naročila nad 30€
Do brezplačne poštnine ti manjka še 30€