_MG_2175

A si lahko prosim vzamemo trenutek tišine tukaj in zdaj, za to neverjetno torto, za malinov cheesecake. To je ena izmed mojih najljubših sladic, ki sem jih naredila doslej. Resno. Ta Presna Malinova Torta s Karamelnim Hrustkom je tako bogata in kremasta, da vaši prijatelji ne bodo verjeli, da je veganska in da notri ni prav nobene skute!

prvi sloj

Zblendajte lešnike v moko in dodajte k vsem ostalim sestavinam in z rokami naredite prvo plast vaše torte. Dodajte v pripravljen tortni model.

Cheesecake

Zmešajte vse sestavine razen kokosovega olja. Mešamo do zelo gladkega, nato dodamo kokosovo olje in ponovno blendamo. Polijemo naš cheesecake čez prvi sloj.

Malina

  • 2 skodelice malin
  • 3 JŽ riževega sirupa ali drugega sladila
  • ščepec vanilije
  • ščepec soli
  • 1 JŽ limoninega soka
  • 2 JŽ Trpotčeva semena v prahu

Za malinovo kremo zblendajte vse sestavine, RAZEN trpotčeva semena v prahu! Ko je vse dobro zmešano, precedite če ne želite malinovih pešk, Šele nato dodajte trpotčeva semena in zblendajte za zelo kratek čas. Kremo vlijte na cheesecake in postavite v zmrzovalnik za vsaj 4 ure ali čez noč.

Karamelni Hrustek

V blenderju zblendajte lešnike v moko, pazite da ne blendate preveč, ker se bo spremenilo v lešnikovo maslo. Zmešajte vse sestavine z rokami in položite crumble na Teflex podlago za dehidrator. Postavite v dehidrator čez noč. Z njim naslednji dan okrasite torto.

_MG_2178 MG 2190 _MG_2188 MG 2183 MG 2181

 

Sestavine

 

M logo horizontalni

 

 

Dekoracija

 

Trgovina Popolna Dekoracija