tereza o meni

Dobrodošli v kuhinji
Tereza’s Choice

Ustvarjalni prostor, kjer vihtim kuhovico, redno packam pult s pirino moko, protfane s kokosovim oljem in z vami delim svoje navdušenje in raziskovanje zdrave prehrane.

Sem tip osebe, ki medtem ko jé zdrav zajtrk že sanjari o kosilu, in medtem, ko pripravlja večerjo že razmišlja, katero sladico bo ustvarila kasneje. Rojena v Ljubljani trenutno živim in delam polovico leta v Aucklandu na Novi Zelandiji in drugo polovico v Sloveniji. Obožujem vse zeleno, od kodrolistnatega ohrovta, čemaža do zelenih smutijev. Ne morem živeti brez Tereza’s Choice kombuche, čokolade, peciv in piškotov. Moje nemire nogice obožujejo potovanja, kreativne roke pa nenehno nekaj fermentirajo.

Sem certificirana plant-based kuharica akademije Matthew Kenney Culinary Chef v Los Angelesu. In učiteljica joge s certifikatom 200 Yoga Alliance RYT.

Ustanoviteljica izdelkov Tereza’s Choice, ki jih najdete na policah v vseh Hofer trgovinah in na spletu. Hkrati sem avtorica treh kuharskih knjig in kuharske oddaje Zdravo, Tereza!, ki je predvajana vsako nedeljo na najbolj gledani televizijski postaji POP TV.

DELAVNICE edited

Moja zgodba


Z blogom sem začela kot hobi in ljubezenijo do zdrave prehrane.

Moja družina se je soočila s težko vendar na koncu se je izkazalo za pozitivno spremembo v našem življenju. Mama in moj takratni partner sta se spopadla s hudima boleznima, ki sta nama bila opozorilo, da je bilo potrebno nekaj korenito spremeniti.

Sprejeli smo preprost in zelo osnoven način prehranjevanja, a s kvalitetnimi in lokalnimi sestavinami. V jedilnik smo vključili ekološko sadje in zelenjavo ter začeli s svojo zelenjavno gredico. Nismo kuharji in daleč od tega, da smo izkušeni kmetje, vendar smo se čisto vsega naučili, pa čeprav nimamo najlepše urejene gredice v vasi.

Močno verjamem, da je zmernost ključ do uspeha. Vedno jem ekološko in lokalno, ker ljubim svoje telo, planet in vsa bitja. Ko ustvarjam, želim, da izgleda lepo, a ne samo po okusu, želim, da nahrani mojo dušo in telo!

Piši mi
    Ostaniva v stiku

    Košarica0
    Košarica je prazna
    Nadaljuj z nakupovanjem
    0