Soočili smo se že z zdravo prehrano, začeli smo z naravno nego obraza, vse kar nam še preostane je naša nega las!
Kot sem že omenila v svoji zadnji objavi, sem po nekaj preizkusih končno našla pravo nego za svoj obraz, nekaj kar ne iritira moje kože in je ne pusti svetlikajoče oz. oljnate… To je ekološka linija Herbfarmacy. Naslednji korak za prenovo moje dnevne rutine je bil lov na popolnoma naravno nego las!

No, to je popolnoma drugačna zgodba pri meni. Moji lasje so malce obarvani, zelo mastni (še najbolj v zimskem času, da vam ne razlagam o novozelandski vlagi! Včasih se počutim, kot da sem na avdiciji za Levjega kralja! Torej ne, nisem ena izmed tistih, ki se zbudi z lepimi svilnatimi lasmi, ki žarijo ob jutranjem soncu in počasi valovijo v vetru… Poiskati nekaj kar je popolnoma naravnega in deluje je zame skoraj nemogoče.

Dokler nisem našla svoj najljubši izdelek! Končno… naravna nega las Unique Beauty se je znašla v moji kopalnici in dnevni rutini. Seveda verjamem, da ima vsak svoj boj s svojimi lasmi, vendar ima Unique Beauty rešitev za vsak tip las.

Ne le, da njihovi izdelki res delujejo Unique Beauty presega ekološke standarde v kozmetični panogi, njihova poslovna filozofija temelji na celovitem ekološkem pristopu. Ne le, da imajo vsi njihovi izdelki ekološki ECOCERT certifikat, tudi vso potrebno energijo za proizvodnjo proizvedejo z mlini na veter!!! A ni neverjetno! Ustanovitelja Jørgen in Hanne sta razvila inovativen tehnološki postopek, s katerim sta velike količine vode, ki je sicer potrebna pri običajnih izdelkih, nadomestila z ekološko sirotko. Navdahnjena s tradicijo starih Vikingov sta namenila veliko časa tudi raziskovanju starodavnih lepotnih navad danskih žensk. Izdelki za nego las so res unikatni, za ekološko osveščene ali za ljudi s težavami (prhljaj, alergije, krhki lasje) poleg šamponov, utrjevalcev, mask, pen,celo ekološki lak za las!

No pa imamo holističen (celovit) in odgovoren pristop, s katerim vemo, da smo kar najbolje poskrbeli za svojo kožo, las, svoje zdravje in počutje. In ker na 22.4. praznujemo Svetovni dan Zemlje, lahko uporabite kupon ob nakupu Herbfarmacy in Unique Beauty prejmete zelo lepa darila!

Unique green boost – za vse, ki se boste odločili narediti pravi korak pri negi svojih las ali telesa: za vsak lihi (prvi, tretji, peti,…) izdelek Unique Beauty v košarici, bomo v vaš paketek brezplačno dodali po en Unique Beauty izdelek v potovalni velikosti (naključni izbor).

Total green boost – za tiste, ki želite poskrbeti za holističen, celovit pristop k zdravi negi svojega obraza, las in telesa posebna ponudba: za vsak par v košarici ‘Unique Beauty izdelek + Herbfarmacy izdelek za nego obraza’, bomo v vaš paketek dodali po en Unique Beauty izdelek v pravi velikosti (naključni izbor).

Kupon: terezainpomlad

Veljavnost do 24.4.2016

Unique_Beauty-6884

UNIQUE BEAUTY ŠAMPON ZA BARVANE LASE

Šampon zelo lepo lase okrepi in se tudi peni. To je bil moja največja težava pri naravnih šamponih.

MASKA ZA NEGO BARVANIH LAS

Maska, ki ščiti okrepi izgled las pred bledenjem barv. Obljubim, občutek las po pranju je kot kašmir.

UTRJEVALEC ZA BARVANE LASE

Za konec pa balzam s katerim lasje postanejo močnejši, bolj voljni, zdravi in svilnato mehki ter sijoči.