Kje naj sploh začnem? Mislim, da s prepostim hvala! Zahvala gre vsem vam, ki ste gledali našo prvo sezono, hvala za vašo podporo, hvala vsem, ki ste ustvarjali z nami in vsem tistim, ki ste verjeli v nas!

_MG_7226

To je bilo precej neverjetno kulinarično potovanje. V zadnjih 6 mesecih sem spoznala kopico posebnih ljudi z zelo zanimivimi življenskimi zgodbami. Z ekipo smo imeli kar veliko padcev, a hkrati še več vzponov. Definitivno je bila cela pot vrtiljak, na katerega skočimo spet zelo kmalu!

Kaj pa zdaj, me vprašate? V naslednjih dveh mesecih, boste lahko imeli svoj izvod kuharske knjige Zdravo, Tereza! Knjiga bo vključevala vse recepte in zgodbe, ki so se dogajale v zakulisju snemanja. A to ne bo navadna knjiga, ampak tako kot oddaja, bo tudi knjiga kuharsko potovalna. Ne skrbite, še se bomo videli na televizijskih ekranih!

Eno hitro zahvalno pismo je potrebno za vse, ki so z nami ustvarjali!

Velika zahvala gre produkcijski ekipi Blueroom! Hvala moji boljši polovici Žigi Zupančič, ki z mano živi in diha projekt Zdravo, Tereza! in nikoli ne počiva dokler ne doseže zastavljene vizije. Nenehno me preseneča s svojo odločnostjo za popoln kader, rez in popolno pripoved.

Hvala tudi nadarjenemu prijatelju in sodelavcu Maticu Prusniku, ki je bil vedno pripravljen delati do poznih ur, dokler oddaja ni izgledala absolutno fantastično! Od snemanja, montaže, grafičnega oblikovanja, barvne korekcije pa do popravljanja mojih slovničnih napak 😉

Hvala mamici, ki je svoje počitnice preživela na Novi Zelandiji in namesto, da bi raziskala cel otok, mi je pomagala s pripravami in odločitvami kater styling bo boljši pred kamero in kater pekač bo popoln za takšno in drugačno pecivo.

Hvala tudi novozelandski ekipi, ki so z veseljem z mano vrteli kuhalnico.

Eddy Fifield, ki se je znašel na setu s tremi Slovenci, ki so ves čas govorili v slovenskem jeziku in se ni nikoli pritoževal. Priscilla Norte, za svoje edinstvene fotografije, njeno umirjenostjo in pomoč, ki je bila ključnega pomena v zelo stresnih situacijah. Grace Watson, ki je vedno ostala dlje in mi pomagala ter pripravljala česnove napitke, ko sem bila zelo bolna. Jessica Silk, ki je zakrila vse moje neprespane noči in skrbi z njenimi čopiči in pogovori ob zgodnjih jutranjih urah. Cristian Rodriguez, ki je poskrbel za animacijo tako, da je oddaja izgledala še bolj seksi!

Ne smem pozabiti na celotno ekipo POP TV! Hvala za vašo pozitivnost in trdo delo. Posebna zahvala gre tudi Branku, ki nam je dal ustvarjalno svobodo, da smo lahko pripravili nekaj zares posebnega. Blaž, Ula in Iva, hvala za zabavne e-maile in kavice (oz. limonade). Hvala tudi Urošu, Davidu, Tomažu, Maruši, Meti, Tatjani, in vsem ostalim POPovcem!

Hvala tudi vsem našim doma za neverjetno podporo! <3 Komaj čakam, da kmalu spet kuhamo za vas!

_MG_5989 _MG_6075 _MG_6401 _MG_6514 _MG_6311 _MG_6772 _MG_68844 _MG_68999 _MG_7203